SUKI ROTTERDAM

SUKI ROTTERDAM Sushi Delivery!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suki Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 14:44 Sushi always taste great
30 jun 2022 om 21:36 Normaal altijd heerlijk vers eten en een snelle bezorging. Deze keer meer dan 2 uur moeten wachten en als ik naar het restaurant bel word de hoorn erop gegooid en daarna was het restaurant helemaal niet meer te bereiken
29 jun 2022 om 20:56 Weer heerlijk gegeten, en snelle bezorging
26 jun 2022 om 14:37 Lekkere sushi!
25 jun 2022 om 23:00 2 uur (aangeven bezorgtijd 30-50min) moeten wachten op bestelling. Restaurant meerdere malen gebeld, maar kregen direct voicemail.
25 jun 2022 om 20:18 1,5 uur bezorgtijd terwijl er stond 30 tot 50 minuten. Restaurant liet niks weten en het nummer wat je kon bellen ging gelijk op voicemail.
25 jun 2022 om 20:13 Ik wacht al 2 uur op de bestelling
22 jun 2022 om 18:48 Snelle bezorging en was heel vers!
21 jun 2022 om 21:33 Eten veel te laat bezorgd. Smaak viel tegen
20 jun 2022 om 20:56 Ik ga je t niet aanraden, want je krijgt je eten na een uur en het is natuurlijk koud. Maar als je dichterbij woont kan het miss meevallen.
20 jun 2022 om 2:44 Slecht oude vis rijst hard Vaderdag cadeau gekregen van me kinderen uit eindelijk alles in de prullenbak moeten goeie en ergens anders maar eten gaan halen
19 jun 2022 om 23:31 Sushi was very nice, delivery took 2 hours